Навигация

Популярные статьи
  • Сучасне застосування плівки на авто — звичайні та незвичайні способи

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    В Україні планують створити Асоціацію Інтернет-медіа


    24 марта 2009 | Интернет / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Низка вітчизняних Інтернет-видань має намір створити в Україні Асоціацію Інтернет-медіа – організацію, що буде захищати права працівників вітчизняних Інтернет-видань. Про це заявили сьогодні учасники прес-конференції «Держава проти Інтернету. Перша кров», що пройшла в агенції УНІАН.

    У прес конференції взяли участь, зокрема, головний редактор Інтернет-газети «Fraza.ua» Олександр Іванов, редактор Інтернет-газети «Багнет» Олег Руденко та головний редактор Інтернет-газети «From-UA» Надія Бабенко.

    Як повідомляє УНІАН, до Асоціації планується приймати не тільки Інтернет-ЗМІ, а й окремі журналісти і читачі.

    Учасники заходу також заявили про посилення тиску на Інтернет-ЗМІ з боку СБУ. Зокрема, пан Іванов повідомив про хакерські атаки, що їм 4 березня (день штурму будівлі НАК «Нафтогаз-Україна» спец підрозділом СБУ «Альфа») піддалися «Багнет», «From-UA», «Обозреватель» та «Обком», та вказав на підозрілий характер вказаного спів падіння. Пан Руденко розповів про візит до видання співробітника СБУ з вимогою надання йому у відкритому доступі програмних ключів до сайту. А пані Бабенко звернула увагу на те, що уряд доручив розробити проект закону про державну реєстрацію Інтернет-видань не профільному парламентському комітету з питань свободи слова та інформації, а СБУ.

    По закінченні прес-конференції біля входу до УНІАН пройшла акція протесту проти тиску СБУ, Кабміну, РНБО та Національної експертної комісії із захисту моралі на українські ЗМІ. Акція включала в себе інсталяцію «Жертви гарантовані...» – учасники встановили символічну шибеницю та «повісили» на ній людей з табличками на зразок «Я не хотів жити під контролем СБУ і Нацкомморалі!».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.