Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Мобільний інтернет від «Київстар»: 416 тис. нових клієнтів у 2 кварталі 2010 року


9 сентября 2010 | Мобильная связь / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
Мобільний інтернет від «Київстар»: 416 тис. нових клієнтів у 2 кварталі 2010 року8 вересня У 2 кварталі 2010 до числа клієнтів послуги мобільного інтернету «Київстар» приєдналися майже 416 тис. нових користувачів.

За 2 квартал 2010 в порівнянні з показниками попереднього кварталу кількість користувачів послуг мобільного інтернету від «Київстар» за технологією GPRS/EDGE збільшилася на 21%. Тепер їх загальна кількість становить 2,42 млн. осіб. Дохід від послуг зріс на 16% при неістотному зниженні об’єму спожитого трафіку — на 3% у порівнянні з 1 кварталом 2010.

Таким чином, у 2 кварталі 2010 користувачі послуг мобільного інтернету за технологією GPRS/EDGE від «Київстар» спожили 441,4 ТБ трафіку, а загальний дохід «Київстар» від послуг становив близько 85,3 млн. грн.

Триває тенденція міграції користувачів з WAP-сервісів до послуг мобільного інтернету на базі технології GPRS/EDGE, яка спостерігалася й у попередні періоди. Так, кількість користувачів WAP-сервісів «Київстар» склала в 2 кварталі 2010 трохи більше 5 млн. чоловік. Однак, обсяг трафіку в порівнянні з 1 кварталом 2010 збільшився на 20% і склав 32,5 ТБ за три місяці. Збільшення трафіку пов’язано з проектом «Свіжа кров» на Djuice Music Drive — розважального порталу та соціальної мережі для музикантів і їхніх фанатів.

Зважаючи на тенденцію міграції абонентів на користування послугами мобільного інтернету на базі технології GPRS/EDGE, спостерігається незначне зниження доходу від WAP. Так, рівень доходу у 2 кварталі 2010 в порівнянні з попереднім періодом зменшився на 9%, склавши близько 22,8 млн. грн.

Методологія підрахунку користувачів/доходу:

● враховується кількість унікальних користувачів, котрі хоча б один раз протягом кварталу скористалися послугою (мобільного інтернету GPRS/EDGE або WAP-сервісами);

● враховується сумарний дохід від користування послугою (мобільного інтернету GPRS/EDGE або WAP-сервісами) за квартал, без податків.

1-й квартал 2010 — http://kyivstar.ua/press_center/news/releases/?id=13080

4-й квартал 2009 — http://kyivstar.ua/press_center/news/releases/?id=12400

3-й квартал 2009 — http://kyivstar.ua/press_center/news/releases/?id=11859

2-й квартал 2009 — http://kyivstar.ua/press_center/news/releases/?id=11420


Довідка про компанію «Київстар»:
Телекомунікаційний оператор «Київстар» — лідер українського ринку мобільного зв’язку та передачі даних, якому довіряють своє спілкування 21,87 млн. осіб (станом на 01.05.10). Мережа «Київстар» охоплює всі великі і малі міста та більше ніж 28 тис. сільських населених пунктів, всі основні національні та регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» пропонує послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття в Україні, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. Більше 1,6 млн. українців користуються мобільним інтернетом «Київстар». В семи найбільших містах України — Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Львові, Сімферополі, Одесі — надаються послуги високошвидкісного фіксованого інтернет-доступу, якими можуть скористатися більш ніж 500 тис. родин, що мешкають в 4 тис. будинків.

Місія «Київстар» — покращувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.


Источник: Пресс-служба «Київстар»
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.