Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







«День» готує спецномер до Євро-2012


7 июня 2012 | Новости / На телеэкране | Добавил: Елена Ленова
Газета «День» готує спецномер до Чемпіонату Європи з футболу в Україні. Про це «Телекритиці» повідомила редакція газети.

Спецномер у продажу з'явиться 8 червня. Він складатиметься з двох частин: традиційного «п'ятничного» формату і глянцевої вкладки під назвою «Маршрут №1»: «Ми пропонуємо свій погляд, який може бути дуже лаконічно сформульований всього-на-всього у двох словах: ідентичність і модернізація», - йдеться у повідомленні.

У спецномері - поради відомих людей (дизайнера Лілії Пустовіт, стиліста Наталії Балабанової, банкіра В'ячеслава Юткіна, посла Фінляндії в Україні Ар'ї Макконен та ін.) куди сходити або з'їздити, що побачити, скуштувати, які сувеніри придбати в Україні.

Також видання розповість, що ще окрім футболу збираються показати своїм гостям українські міста, які приймають Євро.

Перша сторінка «Маршрут №1» - карта Києва за версією газети «День» у творчому виконанні Анни Гаврилюк.

«Глянець - це абсолютно новий для нас досвід. Але в цьому новому форматі спілкування з читачем ми залишимося собою, - розповідає головний редактор «Дня» Лариса Івшина. - Маршрут №1 - не лише туризм, це своєрідна лоція друзів і для друзів».


Источник: telekritika.ua
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.