Навигация

Популярные статьи
  • Сучасне застосування плівки на авто — звичайні та незвичайні способи

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Громадські організації повинні "зкинутися" по тисячі за прямий ефір


    8 августа 2009 | Телевидение / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Нещодавно на Чернігівському міському телебаченні «Новий Чернігів» відбувся прямий ефір, який був присвячений Положенню про громадські слухання. На цей ефір було запрошено як депутатів міської ради так і громадські організації. Але, якщо депутатів запрошують завжди безкоштовно, то з громадських організацій беруть по 1000 грн. Саме тому на цьому прямому ефірі були лише депутати.

    У даному питанні громадські організації, які також висунули свої проекти щодо Положення про громадські слухання, повинні були виступати в якості експертів. Але через те, що 1000 грн. вони платити відмовилися, їх просто не запросили.

    За словами представників громадських організацій, керівник Чернігівського міського телебачення стверджує, що депутатів вони запрошують безкоштовно, бо «Новий Чернігів» є комунальним підприємством. А всіх інших вони запрошують лише за гроші, оскільки це є певним піаром для них.

    Звичайно, багатьох представників громадських організацій це дуже обурило. І з цим питанням вони звернулися до секретаря міської ради Олега Шеремета.

    На це пан Шеремет відповів, що завжди треба шукати компроміси.

    «Особисто до мене представники громадських організацій з цим питанням не зверталися. Але якби звернулися, то ці питання, які стосуються громадських слухань, на мою думку, вирішилися б позитивно»,- заявив пан Шеремет.

    Источник: Val
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.